Το Εργοστάσιο Παραγωγής Σύνθετων Ζωοτροφών και Πρώτων Υλών της Ένωσης Αγρινίου, δυναμικότητας 20.000 τόνων, με τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και με την εμπειρία των εργαζομένων, παράγει προϊόντα που καλύπτουν απόλυτα τις θρεπτικές ανάγκες των ζώων.

Η Ένωση Αγρινίου, σεβόμενη τον κτηνοτρόφο, το ζώο, αλλά και τον άνθρωπο ως τελικό καταναλωτή των ζωοκομικών προϊόντων, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια των σύνθετων ζωοτροφών.

Οι πρώτες ύλες υπόκεινται σε συνεχή εργαστηριακό έλεγχο στο Χημείο που λειτουργεί στους χώρους του εργοστασίου, ώστε να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, που απευθύνονται σε κάθε είδος ζώου και σε κάθε τύπο εκτροφής, τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ερασιτέχνη εκτροφέα.

Στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, οι εκτροφείς θα βρουν τροφές για αιγοπρόβατα-αμνοερίφια, βοοειδή, χοιρινά, άλογα, πουλερικά, κουνέλια και σαλιγκάρια, με τη συμβουλευτική υποστήριξη και την απαραίτητη καθοδήγηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του εργοστασίου μας, έτσι ώστε να επιλέξουν τα πιστοποιημένα  εκείνα  προϊόντα, που θα βελτιώσουν και θα μεγιστοποιήσουν την παραγωγή τους.

Η λειτουργία του εργοστασίου όλα αυτά τα χρόνια έχει αποφασιστικά συμβάλει στην ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην περιοχή. Εξίσου σημαντική είναι και η υποστήριξη των γεωργών, μέσω της απορρόφησης των πρώτων υλών.

Ταυτόχρονα, αποβλέποντας στη διασφάλιση της υγείας του ζωικού κεφαλαίου και τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων των ζώων η Ένωση λειτουργεί στους χώρους του Εργοστασίου το Κτηνιατρείο, παρέχοντας συμβουλές και πραγματοποιώντας ζωοτεχνικό έλεγχο για την εκτίμηση των παραγωγικών δυνατοτήτων και την επιλογή της πλέον κατάλληλης τροφής.

Το εργοστάσιο και οι αποθήκες ζωοτροφών βρίσκεται στην περιοχή του Σταδίου, έναντι ακριβώς του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και η αποθήκη λιπασμάτων και σπόρων της Ένωσης, όπου οι παραγωγοί μπορούν να προμηθευτούν ότι χρειάζονται για τις καλλιέργειές τους.

Είδη Ζωοτροφών ->