Λειτουργεί και κερδίζει τους καταναλωτές, για την ποιότητα των προϊόντων, τις τιμές, την εξυπηρέτηση και την καλαισθησία του χώρου.

Τα αγροτικά συνεταιριστικά προϊόντα αποτελούν το θησαυρό της ελληνικής γης. Διακρίνονται για την ποιότητά τους και αναγνωρίζονται ως η βάση της ελληνικής κουζίνας.

Η Ένωση Αγρινίου, θέλοντας να ενισχύσει τα συνεταιριστικά προϊόντα, αλλά και να διευκολύνει τους καταναλωτές που αναζητούν την ποιότητα και την ασφάλεια στα τρόφιμα που επιλέγουν για το καθημερινό τους τραπέζι, δημιούργησε το κατάστημα πώλησης αγροτικών συνεταιριστικών προϊόντων, δίπλα απ’ τα κεντρικά γραφεία του συνεταιρισμού, στην οδό Παπαϊωάννου 15 στο Αγρίνιο, το οποίο και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς, καθώς στην πραγματικότητα λειτουργεί ως ένα ζωντανό και δραστήριο εκθετήριο συνεταιριστικών αγροτικών προϊόντων, σε τιμές και ποιότητα που έλειπαν από την αγορά.

Εκεί, σε συνεταιριστικές πάντα τιμές, ο καταναλωτής μπορεί καθημερινά να προμηθευτεί τα προϊόντα Αμφιλοχίας Γη (φέτα, γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα, τσαλαφούτι, πεκορίνο) ή τις ελιές παραγωγής μας, καλαμών και χονδροελιές, σε όλες τις εκδοχές και γεύσεις.

Επίσης, στο κατάστημα διατίθενται όσπρια (ρεβίθια, φακές, φασόλια), ρύζι, προϊόντα οικοτεχνίας, μέλι και προϊόντα μέλισσας, ενώ εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα συνεταιριστικά, ποιοτικά προϊόντα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2641440100