Η μονάδα υποστήριξης του Δικτύου ΚΓΠ της ΕΕ για την Καινοτομία και την ανταλλαγή Γνώσης|η EIP-AGRI διοργανώνει τη διάσκεψη του Δικτύου ΚΓΠ της ΕΕ «Επιχειρησιακές ομάδες EIP-AGRI: Καινοτομία στην πράξη».

Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 6 έως την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 στο Εστορίλ της Πορτογαλίας.

Το συνέδριο θα διοργανωθεί σε συνδυασμό με τα Βραβεία Καινοτομίας EIP-AGRI για Επιχειρησιακές Ομάδες. Η τελετή απονομής θα αποτελέσει μέρος του προγράμματος του συνεδρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι 8 Φεβρουαρίου 2024.

Αυτό το συνέδριο θα συγκεντρώσει την καλύτερη αγροτική καινοτομία στην Ευρώπη. Θα υπογραμμίσει την επιτυχή εφαρμογή του EIP-AGRI μέσω Επιχειρησιακών Ομάδων (OGs) ως ένα από τα κύρια δομικά στοιχεία του και θα παρέχει ευκαιρίες για διδαχή από αυτή την εμπειρία για την υλοποίηση της επόμενης γενιάς έργων στο πλαίσιο της ΚΓΠ 2023-2027.

Συνιστάται ιδιαίτερα στους εκπροσώπους των έργων OG να υποβάλουν αίτηση. Επιπλέον, η πρόσκληση απευθύνεται σε οργανώσεις αγροτών, συμβούλους, παρόχους υπηρεσιών υποστήριξης καινοτομίας, θεματικά και συμβουλευτικά δίκτυα Horizon, ερευνητές, Εθνικά Σημεία Επαφής Horizon και οργανισμούς που μπορούν να υποστηρίξουν την περαιτέρω χρήση και την αναβάθμιση των αποτελεσμάτων OG.

Διάσκεψη Δικτύου ΚΓΠ ΕΕ «Επιχειρησιακές ομάδες EIP-AGRI: Καινοτομία στην πράξη»

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, ενδέχεται να μην είναι δυνατό να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα συμμετοχής. Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τα επόμενα βήματα έως το τέλος Φεβρουαρίου 2024.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το συνέδριο, επικοινωνήστε με το  [email protected].