Η  σύσκεψη (11.8.2015 -10.00 με 14.00) θα γίνει στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Βασιλέως αλεξάνδρου 2, αθήνα, αίθουσα Ιλισσός.

e-ea (2)

Κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο στις 4 Αυγούστου, με συμμετοχή εκπροσώπων συνεταιριστικών οργανώσεων από την Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη, στην οποία συμμετείχε και η ΠΑΣΕΓΕΣ, αποφασίστηκε ομόφωνα η πρόταση του Προέδρου της Συνομοσπονδίας για επανάληψη της σύσκεψης στην Αθήνα, την Τρίτη, 11.8.2015 και ώρα 10.00 με ευρύτερη και αντιπροσωπευτικότερη συμμετοχή.

Αντικείμενο θα έχει τη χάραξη κοινής και συντονισμένης δράσης όλων των αγροτικών και συνεταιριστικών οργανώσεων της χώρας ενόψει των επικείμενων φορολογικών και ασφαλιστικών μέτρων που θα πλήξουν τους αγρότες, τη χάραξη κοινού συνδικαλιστικού – διεκδικητικού πλαισίου και τη σύσταση Εθνικής Επιτροπής Συνδικαλιστικού Αγώνα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα δύσκολα προβλήματα που θα βρει μπροστά του ο αγροτικός τομέας.

Για το σκοπό αυτό η ΠΑΣΕΓΕΣ, με σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Τζανέτου Καραμίχα προς τις οργανώσεις μέλη της, παρακαλεί για την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, έτσι ώστε η σύσκεψη της Αθήνας να είναι μαζική και αντιπροσωπευτική.

Για περισσότερα δείτε εδώ την πρόσκληση