Όλα τα εφόδια και τα εργαλεία που χρειάζονται οι ελαιοπαραγωγοί για τη συγκομιδή, διαλογή και μεταφορά του καρπού, σε τιμές Ένωσης Αγρινίου.

Στο κατάστημα πώλησης γεωργικών μηχανημάτων και εφοδίων της Ένωσης Αγρινίου…θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, στην τιμή που το ψάχνετε.

Και μαζί, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες επισκευής παντός τύπου μηχανημάτων, με γνήσια ανταλλακτικά και εγγυημένο αποτέλεσμα. Το service και η επιδιόρθωση κάθε πιθανής βλάβης, γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Επίσης, θα βρείτε όλα τα αναλώσιμα (λάδια, μπουζί, μπαταρίες, αλυσίδες κτλ.), στις πλέον προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και η παροχή άμεσων λύσεων για τις αγροτικές εργασίες σας.

Μπορείτε ακόμη να γνωρίσετε μηχανήματα που θα διευκολύνουν τη δουλεία σας, όπως ελαιοραβδιστικά παντός τύπου («αχινός» για ελιές που προορίζονται για λάδι, με βενζινοκίνητο αεροσυμπιεστή για όλες τις ποικιλίες ελιών, με μπαταρία και φορτιστή, επίσης για όλες τις ποικιλίες), ελαιοσυλλέκτες super DINO, διαλογείς, ελαιόπανα και δίχτυα όλων των διαστάσεων, τελάρα, αλυσοπρίονα, κλαδευτικά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας είναι απαραίτητο.

Επιδίωξή μας είναι η καλύτερη δυνατή λειτουργία του αγρότη στην εργασία του, με επώνυμα μηχανήματα, εγγυημένα, με γρήγορη κάλυψη και εξυπηρέτηση - service. Και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως μόνο η Ένωση μπορεί να προσφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2641.0.69011.