Με υφυπουργούς τους  Διονύση Σταμενίτη και Χρήστο Κέλλα.

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η νέα σύνθεση της κυβέρνησης. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναλαμβάνει ο Κώστας Τσιάρας.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως ιατρός μικροβιολόγος βιοπαθολόγος.

Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΣΕΠΦΥ) Καρδίτσας, καθώς και πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Καρδίτσας. Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου Μελετών Καρδίτσας και του Συνδέσμου Ελληνοαμερικανικής Φιλίας Καρδίτσας.

Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Καρδίτσας στις εκλογές του 2004 και επανεκλέγεται σε όλες τις επόμενες εκλογές αναμετρήσεις.

Στις εκλογές του 2019 ανανέωσε τη βουλευτική του θητεία και ορίστηκε υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2023 επανεξελέγη και τον Ιούλιο ορίστηκε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Έχει διατελέσει υπεύθυνος του τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη και γραμματέας του τομέα Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας.

 

Εττικέτες:
ΥπΑΑΤ

Κατάστημα Συναιτεριστικών Προϊόντων