Ένα ακόμη εξειδικευμένο μηχάνημα προστίθεται στον ήδη υπάρχοντα στόλο της Ένωσης Αγρινίου, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους παραγωγούς μέλη μας.

20141011_120135

Με την προσθήκη και του νέου εξοπλισμού, στην  Ένωση Αγρινίου είμαστε πλέον σε θέση να μειώσουμε δραστικά το χρόνο που απαιτείται για τον καθαρισμό των πεντακοσίων (500) φωτοβολταϊκών συστημάτων που διαχειριζόμαστε!

Η παραλαβή του νέου μηχανήματος έγινε σήμερα και στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και ποιότητα στις εργασίες καθαρισμού, ιδιαίτερα προς το τέλος της άνοιξης - αρχές καλοκαιριού, όπου η λάσπη στην ατμόσφαιρα δημιουργεί σημαντικά προβλήματα.

Με την προσθήκη του νέου εξοπλισμού στο στόλο μας, είμαστε πλέον σε θέση, σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των 20 ημερών, να παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού στο σύνολο των φωτοβολταϊκών πάρκων των μελών μας.

Το νέο πλυστικό μηχάνημα παρελήφθη. Στην Ένωση Αγρινίου είμαστε πλέον σε θέση να ανταποκριθούμε πλήρως στις ανάγκες των 500 παραγωγών μελών μας.

Το νέο πλυστικό μηχάνημα παρελήφθη.
Στην Ένωση Αγρινίου είμαστε πλέον σε θέση να ανταποκριθούμε πλήρως
στις ανάγκες των 500 παραγωγών μελών μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η τακτική συντήρηση και το πλύσιμο των πάνελς αποτελούν βασική προτεραιότητα για την Ένωση Αγρινίου, ως προς τη λειτουργία των φωτοβολταϊκών σταθμών, ώστε να επιτύχουμε το βέλτιστο στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και να προληφθούν πιθανά προβλήματα.

Ο τακτικός καθαρισμός των φωτοβολταϊκών από σκόνη, λάσπη, γύρη, περιττώματα πουλιών, κ.α. εκτός του ότι βελτιώνει την απόδοσή τους, συμβάλει αποφασιστικά στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής των πάρκων.

 

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απ’ τα φωτοβολταϊκά, τη συμβολή στην ανάπτυξή τους και τις υπηρεσίες της Ένωσης Αγρινίου στην κατηγορία ΑΠΕ, επιλέγοντας το σχετικό υπομενού.

Το e-ea.gr προσαρμόζεται κατάλληλα σε κινητά τηλέφωνα και tablets, ώστε να είναι ευανάγνωστο και χρηστικό όπου κι αν βρίσκεστε.