Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμά Κουτσουπιά, ενόψει της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο, είχε σήμερα η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου κα. Δήμητρα Αβράμπου, συνοδευόμενη απ’ το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Δημήτρη Ρουμελιώτη.

dsc_0005

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Αγρινίου, σε άριστο κλίμα, καθώς επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Συνεταιρισμού με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, σε σταθερή πλέον βάση και με βασική επιδίωξη την ευαισθητοποίηση του αγροτικού και όχι μόνο πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής

Η κα. Αβράμπου μίλησε με θερμά λόγια για την πρωτοβουλία της Ένωσης και άδραξε την ευκαιρία να καλέσει και άλλους φορείς να μιμηθούν το παράδειγμα αυτό και να ενώσουν τη φωνή και τις δυνάμεις τους στην προσπάθεια ενίσχυσης του Εθελοντισμού, τόνισε δε τη σημασία της δημιουργίας Τράπεζας Αίματος Αγροτών.

Απ’ την πλευρά του ο κ. Κουτσουπιάς εξήρε το έργο του Συλλόγου και επεσήμανε ότι η Ένωση Αγρινίου θα παραμείνει αρωγός και συμπαραστάτης σ’ αυτή την προσπάθεια, αναλαμβάνοντας σειρά παράλληλων δράσεων.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: