Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε η 2η Αγροτική Έκθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού.

Ο Α.Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, συμμετείχε και φέτος με αυτόνομο περίπτερο, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σύνολο των υπηρεσιών και των δραστηριοτήτων του Συνεταιρισμού.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για τις ζωοτροφές και τα φυράματα παραγωγής του εργοστασίου της Ένωσης, για τα εφόδια και τα μηχανήματα, για τα προϊόντα Αμφιλοχίας Γη και τις ελιές  αλλά και για τις υπηρεσίες που παρέχει η Ένωση Αγρινίου, σε όλα όσα χρειάζεται ο αγρότης σήμερα.

Στελέχη της Ένωσης που παρέστησαν συνεχάρησαν τους διοργανωτές και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία της Έκθεσης, έκαναν λόγο για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την τόνωση της επιχειρηματικής αυτοπεποίθησης, που τόσο ανάγκη έχει ο νομός μας. Η  Ένωση Αγρινίου θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και θα εξακολουθήσει να εργάζεται με όλες της τις δυνάμεις για την πρόοδο της Αιτωλοακαρνανίας.