Μια ακόμη ηλεκτρονική υπηρεσία απ’ την Ένωση Αγρινίου: Απαντάμε στα ερωτήματά σας-Forum διαλόγου και αμφίδρομης επικοινωνίας για όλα όσα σας απασχολούν.H_foni_toy_agroti

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αγρινίου, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για περεταίρω επικοινωνία με τα μέλη του Συνεταιρισμού και ευρύτερα με τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας, αποδεχόμενοι ένα δικό σας αίτημα, όπως αυτό αναδείχθηκε στην καθημερινή μας επαφή, αποφάσισαν την ενεργοποίηση μιας ακόμη υπηρεσίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους παραγωγούς να εκφράσουν τις απορίες, τους προβληματισμούς, οτιδήποτε τους απασχολεί και να λάβουν υπεύθυνες απαντήσεις.

Αυτό, σε κάθε περίπτωση αποτελεί την καθημερινή πρακτική της Ένωσης, αφού, ούτως ή άλλως, στις υπηρεσίες του Συνεταιρισμού και στα άρτια στελεχωμένα τμήματα, οι υπάλληλοι αφιερώνουν μεγάλο ποσοστό του χρόνου και της εργασίας τους στο να εξηγήσουν, να καθοδηγήσουν, να δώσουν απαντήσεις στους παραγωγούς μας. Η εξυπηρέτηση του αγρότη και η τακτική επικοινωνία μαζί του, για όλα όσα τον απασχολούν, είναι, εξάλλου, βασικό μέλημα της Οργάνωσης, που έχει αναπτύξει ένα ευρύτατο δίκτυο υποκαταστημάτων, ακριβώς να είμαστε όσο το δυνατό πιο κοντά στα μέλη μας. Και σε κάθε περίπτωση, στην Ένωση Αγρινίου είμαστε πάντα στη διάθεση των παραγωγών, οι οποίοι και μπορούν ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσουν μαζί μας, να μας συναντήσουν, να εξυπηρετηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, διαπιστώνοντας ότι η ανάγκη για ακόμη πιο πυκνή επικοινωνία είναι μεγάλη, όπως και η ανάγκη για αμεσότερη ενημέρωση, εγκαινιάζουμε από σήμερα στην ιστοσελίδα μας το forum «Η φωνή του αγρότη», όπου μπορεί κάθε παραγωγός να στέλνει το ερώτημά του και να διαβάζει την απάντηση.

Η διαδικασία είναι απλή: Στέλνετε την ερώτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και η απάντηση θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα μας (e-ea.gr), στην κατηγορία «Τα νέα μας» και στο υπομενού «Η φωνή του αγρότη», ώστε να μπορούν να ενημερωθούν και άλλοι συνάδελφοι που τυχόν έχουν την ίδια απορία. Φυσικά η απάντηση θα σας αποσταλεί και στη δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Απαραίτητο είναι, για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας και για το ενδεχόμενο η ερώτησή σας να είναι πολύ εξειδικευμένη και να αφορά σε προσωπικά στοιχεία-δεδομένα, μαζί με το mail και το ονοματεπώνυμό σας, να στέλνεται και τον αριθμό του τηλεφώνου σας, ώστε να μπορούμε άμεσα να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Tα στοιχεία σας δεν θα δημοσιοποιούνται.

Ενδεχόμενη καθυστέρηση στην απάντηση θα σημαίνει ότι αυτή προϋποθέτει την επεξεργασία απ’ τις υπηρεσίες. Περίπτωση αποκλεισμού ερώτησης-αποφυγής απάντησης δεν υπάρχει. Φυσικά, αν υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις, αυτές θα απαλείφονται.

Περιμένουμε, λοιπόν, τα ερωτήματά σας στο  [email protected] και σας ευχαριστούμε για την ανέλπιστα μεγάλη αποδοχή-επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας.