Θ. Κουτσουπιάς: η Ένωση Αγρινίου ως αγροτική οργάνωση βρίσκεται σταθερά στο βάθρο του συνεταιριστικού κινήματος και συνεχώς αυξάνει τη δύναμη, την προσφορά της στον παραγωγό και στην κοινωνία, αλλά και την επιρροή της. 

 

Με αισιόδοξα μηνύματα ολοκληρώθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκε αναλυτικά απ’ τον πρόεδρο κ. Θωμά Κουτσουπιά, τον γενικό διευθυντή κ. Νίκο Καζαντζή, τον οικονομικό διευθυντή κ. Νίκο Σακαρέλο  και στελέχη της Ένωσης ο προγραμματισμός δράσης του Συνεταιρισμού για το επόμενο διάστημα, ενώ παράλληλα, έγινε ο έως τώρα απολογισμός.

Στη Συνέλευση κατατέθηκαν αναλυτικά οικονομικά μεγέθη για το σύνολο των δραστηριοτήτων.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Θωμάς Κουτσουπιάς, αναφέρθηκε στις προοπτικές που έχει η Οργάνωση, η οποία και σήμερα χαίρει σεβασμού στο χώρο και αναγνωρίζεται ως μια από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ελλάδα, με ρόλο πρωταγωνιστικό και με σταθερή ανοδική πορεία.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις δράσεις που αναπτύσσει η Ένωση σε ολόκληρη τη χώρα τόσο στον τομέα των υπηρεσιών όσο και σε επενδύσεις ΑΠΕ και στο πως οι δράσεις αυτές διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του συνεταιρισμού και τις προοπτικές του, για τις επόμενες δεκαετίες.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με την ομόφωνη έγκριση του ισολογισμού και των λοιπών οικονομικών καταστάσεων και εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ορκωτών λογιστών, για την οποία, βεβαίως, ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα απ’ το καταστατικό, στήθηκε δηλαδή κάλπη. Ομοίως, εγκρίθηκε ο προγραμματισμός δράσης για την ανάπτυξη του Συνεταιρισμού και ο προϋπολογισμός για την επόμενη χρονιά.

Αξίζει να τονιστεί η ομοθυμία που επέδειξε η Γενική Συνέλευση σε όλα τα θέματα που απασχόλησαν τις εργασίες της.