Πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή, αποτυπώστε τι κάνετε για το κλίμα στο σπίτι σας, την κοινότητα ή την πόλη σας και εμπνεύστε. 

 

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 13:00 ώρα Ελλάδος. 

Στόχος της είναι να αναδείξει τοπικές δράσεις για το κλίμα, να ευαισθητοποιήσει και να αποτελέσει μοχλό αλλαγής σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Η συμμετοχή είναι πανεύκολη: Επιλέξτε ένα στιγμιότυπο από την αγαπημένη σας δράση για το κλίμα και συνοδεύστε το με την κατάλληλη λεζάντα. Η φωτογραφία σας θα πρέπει να απαντάει στις εξής ερωτήσεις: Ποια δράση για το κλίμα έχετε αναλάβει ή έχετε προσέξει γύρω σας, στο σπίτι σας, την κοινότητα ή την πόλη σας; Γιατί αισθάνεστε πάθος ή περηφάνεια για τη δράση αυτή; 

Θα μπορούσατε να είστε εσείς ένας από τους 10 νικητές και νικήτριες που θα κερδίσουν προσκλήσεις για την εκδήλωση του Συμφώνου για το Κλίμα το 2025 με καλυμμένα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής, ένα ψηφιακό πιστοποιητικό, δημοσίευση σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες του Συμφώνου για το Κλίμα, ενώ η φωτογραφία σας για τη δράση για το κλίμα να παρουσιαστεί σε έκθεση στη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Τέσσερις νικητές και νικήτριες θα κερδίσουν επίσης μια ειδική επικοινωνιακή καμπάνια σχετικά με το ταξίδι τους στη δράση για το κλίμα.  

Μάθετε περισσότερα και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

 

Εττικέτες:
περιβάλλον

Κατάστημα Συναιτεριστικών Προϊόντων