Οι ειδικοί έχουν επιλέξει τα 24 έργα φιναλίστ για τα Βραβεία ARIA – Agricultural and Rural Inspiration Awards 2023. Τώρα, είναι η σειρά σας: η λαϊκή ψήφος είναι ανοιχτή!

Τα Agricultural and Rural Inspiration Awards (ARIA) 2023 γιορτάζουν έργα που χρηματοδοτούνται από την ΚΑΠ που ενισχύουν τις δεξιότητες για τη γεωργία και τις αγροτικές περιοχές μέσω της δια βίου μάθησης, της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας.    

Φέτος σηματοδοτεί την 5η διοργάνωση του διαγωνισμού, ο οποίος, από το 2019, αναδεικνύει τα πιο εμπνευσμένα έργα αγροτικής ανάπτυξης που συγχρηματοδοτούνται από την Ε.Ε.   

Οι εμπειρογνώμονες έχουν επιλέξει 24 έργα σε τέσσερις θεματικές κατηγορίες που σχετίζονται με τους στόχους της ΚΑΠ. Τώρα, είναι η σειρά σας: η Λαϊκή Ψηφοφορία είναι ανοιχτή!  

Περιηγηθείτε στη σελίδα ARIA 2023 για να ανακαλύψετε τους φιναλίστ και να ψηφίσετε το αγαπημένο σας έργο πριν από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 18.00 (CET). 

Ψηφίστε και διαδώστε το – ας γίνει αυτή η πιο επιτυχημένη έκδοση του ARIA μέχρι στιγμής!

Κατά τη διάρκεια της Τελετής ARIA στις 4 Δεκεμβρίου, στις Βρυξέλλες και διαδικτυακά, θα αποκαλύψουμε τους πέντε νικητές του ARIA 2023: τέσσερις θεματικούς νικητές (ένας ανά κατηγορία) που επιλέγονται από την κριτική επιτροπή ειδικών μας και τον νικητή της Λαϊκής Ψηφοφορίας. Η Τελετή θα μεταδίδεται ζωντανά