Από 9 έως17 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, η ΔΕΘ με διαχρονική συνέπεια στο ραντεβού της κάθε Σεπτέμβριο, έρχεται να παρουσιάσει τις νέες προτάσεις της αγοράς σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, ενέργειας, εκπαίδευσης, νεοφυών επιχειρήσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης αντανακλώντας ουσιαστικά, τη σύγχρονη κοινωνικο-οικονομική πραγματικότητα της χώρας.

Στη φετινή διοργάνωση, φιλοξενείται ως τιμώμενη χώρα η Δημοκρατία της Βουλγαρίας - η γείτονα χώρα με την οποία η Ελλάδα συνδέεται με φιλικούς δεσμούς πολλών δεκαετιών - η οποία δίνει το «παρών» στις διοργανώσεις της ΔΕΘ από το 1926 ανελλιπώς, ενώ συμμετέχει και σε αρκετές κλαδικές εκθέσεις της HELEXPO.

Η ιστορία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της οικονομίας στη χώρα. Από την ίδρυσή της, το 1926, μέχρι σήμερα, αντανακλά τους ρυθμούς και το κλίμα όχι μόνο της εγχώριας αλλά και της διεθνούς επιχειρηματικότητας. Παράλληλα, συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου με την οργάνωση καλλιτεχνικών και αθλητικών γεγονότων. Πέραν των άλλων, η ΔΕΘ, αποτελεί και το ετήσιο ραντεβού της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας με τον ελληνικό λαό, σε ότι αφορά την οικονομική και πολιτική ατζέντα του έτους που ακολουθεί.

Η 87η ΔΕΘ, διατηρώντας παράλληλα ζωντανό τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, εμπλουτίζεται από πλήθος θεματικών αφιερωμάτων, εκδηλώσεων και συναυλιών που θα προσελκύσουν όπως κάθε χρόνο, το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών.

Η 87η ΔΕΘ:

  • Στεγάζει περί τους 1.500 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Παρουσιάζει τεράστια ποικιλία ελληνικών και ξένων παραδοσιακών και σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών
  • Φιλοξενεί τις πλέον ενδιαφέρουσες αγορές-κράτη της παγκόσμιας οικονομίας μέσω του θεσμού της Τιμώμενης Χώρας
  • Απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και παράλληλα σε επαγγελματίες
  • Συγκεντρώνει κορυφαία brands της εγχώριας και διεθνούς κοινότητας
  • Οργανώνει πλήθος σημαντικών παράλληλων εκδηλώσεων, ειδικού και γενικού ενδιαφέροντος
  • Προσφέρει καθημερινά, ψυχαγωγικά και καλλιτεχνικά γεγονότα για όλες τις ηλικίες
  • Προσκαλεί τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz στις μουσικές συναυλίες που οργανώνει καθημερινά
  • Κληρώνει δώρα και ταξίδια σε πολλούς τυχερούς επισκέπτες

Δείτε το ενημερωτικό έντυπο της 87ης ΔΕΘ πιέζοντας ΕΔΩ.